Vad är egentligen medicinsk fotvård?

Den medicinska fotvården skiljer sig från pedikyr och vanlig fotvård. Här är fotens hälsa i fokus. Vi förebygger, behandlar och lindrar besvär och sjukdomstillstånd i foten.
Har Du besvär med förhårdnader, liktornar, vårtor, sprickor, svamp, tjocka naglar eller nageltrång? Eller Du kanske bara tycker det är skönt att slippa hålla på så mycket med fötterna själv? Kom till oss!

Vi lackar inga naglar, men som vi brukar säga: Friska fötter är fina fötter!

En medicinsk fotvårdsklinik är också inspekterad och godkänd av Miljöförvaltningens avdelning för Miljö och Hälsa. De tittar på lokalens lämplighet ur ett hygienperspektiv och kontrollerar att kliniken jobbar med bra hygienrutiner. Detta är en trygghet för både kunder och personal. Vi vill inte att några smittsamma mikroorganismer ska spridas i våra lokaler. 

varför ska jag gå på medicinsk fotvård?


Tänk dig att du ska bygga ett hus som ska stå stadigt i många år. Alla vet då att man måste börja med en stabil och hållbar husgrund. Våra fötter än den grund vi står på och som ska bära oss genom hela livet. Den som tar hand om sina fötter slipper många besvär och har stor chans att få behålla friska fötter riktigt länge. 

Läs mera om behandlingarna här.