Våra behandlingar

 

Medicinsk fotvård (ca 60 min) 630kr

Det här är den vanligaste behandlingen. Den passar alla som använder sina fötter varje dag och som får mer eller mindre förhårdnader på huden. 
Vi börjar med ett fotbad. Därefter behandlas naglarna genom rensning, klippning och slipning av naglarna efter behov. Förhårdnader i huden, liktornar, hälsprickor m m behandlas. Fötterna filas och du får fotmassage med mjukgörande fotkräm.
 

Medicinsk fotvård - Lätt (ca 40 min) 530kr

En lättare fotvårdsbehandling för dig som inte har några förhårdnader i huden. Du behöver främst hjälp med nagelklippning och putsning, samt en mycket lätt hudbehandling. Fotbad, nagelklippning och slipning efter behov, fötterna filas och du får en skön fotmassage med mjukgörande fotkräm. 
 

Medicinsk fotvård - "Lyx" (ca 90 min) 950kr

För dig som vill ha det bästa!
Här får du först medicinsk fotvård och sedan en skön och välgörande massage av fötter och underben. 
  
Vårtbehandling 1-5 vårtor (ca 20-30 min) 400kr

Vi kommer tillsammans överens om vilken behandling vi ska välja. Allt beror på hur mycket du vill göra själv och vilka aktiviteter du har i din vardag.

 Uppföljande vårtbehandling inom planerad tidsram, 300 kr 
 

 

Cryobehandling av fotvårta (Frysning)  400kr
Vårtan fryses ner till -89 grader celcius. 
Vid frysning av flera vårtor tillkommer 100 kr per vårta, max 4 st vårtor fryses vid samma tillfälle. (400-700 kr/behandling)
 
Nagelkorrigering/ortonyxi (ca 30 min) 550kr
Precis som att tandläkaren kan sätta in en tandställning när tänderna är sneda, kan fotterapeuten korrigera naglar som orsakar återkommande nageltrång.  Denna behandling bokas efter överenskommelse då man oftast först måste behandla det akuta nageltrånget. Det finns också undantag då nagelkorrigering inte bör göras.
 
Delbehandling (ca 30 min) 
T ex ett akut nageltrång, en ömmande liktorn, en besvärlig spricka. 
 
400kr
Fotvård som FRISKVÅRD (momsbelagd behandling)
Använd ditt friskvårdsbidrag till en professionell behandling av dina fötter. 
Fotbad, klippning och putsning av naglarna, förhårdnader behandlas och vi avslutar med en skön fotmassage. Behandlingen är främst i förebyggande syfte. 
 
790kr

Presentkort kan köpas på valfri behandling
Du kan köpa ditt presentkort inne på kliniken och då kan du betala med betalkort eller med kontanter. Du kan också köpa i receptionen som är öppen måndag-torsdag kl 10-00-20.00, fredag kl 10.00-16.00 och lördag kl 09.00.15.00. I receptionen kan du betala med kontanter eller med Swish. 

Ny prislista från APRIL 2018. 
Klicka på bilden för att förstora. 

Avbokning

 

Om du behöver avboka ditt besök, tänk på att avboka senast 24 timmar innan utsatt tid för att slippa betala. 

Hur trampar du när du springer?